Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010

Επίσκεψη Καφαντάρη στην Σύρο.


Στο πλαίσιο της τριήμερης επίσκεψης της στη Σύρο η Λίλα Καφαντάρη, υποψήφια Περιφερειάρχης του συνδυασμού της «Λαϊκής Συσπείρωσης», πραγματοποίησε ενημερωτική συνάντηση στο Επιμελητήριο Κυκλάδων.
Σκοπός της επίσκεψης ήταν η ενημέρωση για τα προβλήματα και θέματα που απασχολούν τους επαγγελματίες του Ν. Κυκλάδων, οι επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης στην τοπική αγορά και η παράθεση και ανάπτυξη των θέσεων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στη Διοίκηση του Επιμελητηρίου.

Την Λίλα Καφαντάρη συνόδευαν οι Β. Σιγάλας, Γ. Δεναξάς, Χ. Ζεπάτος και Μ. Μαύρος, μέλη της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Ν. Αιγαίου.
Η κ. Καφαντάρη, αφού εξέφρασε την ικανοποίησή της για τις δράσεις του Επιμελητηρίου, τόνισε ότι θεωρεί σαν ουσιαστικό αίτιο της κρίσης - την οποία χαρακτήρισε ως κρίση όλου του συστήματος του καπιταλισμού και όχι μόνο χρηματοπιστωτική - την υπερσυσσώρευση πλούτου στους λίγους και στα μονοπώλια, με αποτέλεσμα την ανασφάλεια και την αβεβαιότητα των μεγάλων λαϊκών στρωμάτων.

Υποστήριξε ακόμα ότι την ευθύνη για την κάμψη του τουριστικού ρεύματος δεν την έχουν οι κινητοποιήσεις αριστερών συνδικαλιστικών οργανώσεων αλλά το μειωμένο εισόδημα των εργαζομένων οι οποίοι, μαζί με τους μικρούς επιχειρηματίες πλήττονται από την πολιτική του μεγάλου κεφαλαίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου