Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΛΑΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ


ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΛΑΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ

          Σε διαγωνισμό κωλοτούμπας επιδόθηκαν χτες τόσο το σύνολο των πολιτικών των αστικών κομμάτων, όσο και οι δημοσιογράφοι-αναλυτές των αστικών μέσων ενημέρωσης. Ή τον Σαμαρά άκουγες στη Βουλή, ή τον Καψή στο Mega ένα και το αυτό. Ή τον Παπανδρέου στην Κοινοβουλευτική του ΠΑΣΟΚ ή τον Πορτοσάλτε στον Σκάι, ένα και το αυτό. Μια κολοκυθιά για το αν η επόμενη αστική κυβέρνηση θα λέγεται «σωτηρίας», «εθνική», ή «προσωρινή», για την οποία όμως όλοι συμφωνούσαν ότι θα είναι κυβέρνηση με τα όλα της και με κεντρική αποστολή να εφαρμόσει τη δανειακή σύμβαση.
            Για το σύστημα, ο κυρίαρχος λαός είναι κυρίαρχος να αποφασίζει για το φύλο των αγγέλων, αλλά όχι για τη ζωή του.
            Το είπανε καθαρά πρώτοι οι ηγέτες της ΕΕ: Μπορείτε να ψηφίσετε για ότι θέλετε, αλλά όχι για τη δανειακή σύμβαση. Αυτήν έχετε δικαίωμα μόνο να την εφαρμόσετε γι’αυτό φροντίστε να έχετε κυβέρνηση που θα εφαρμόσει τη σύμβαση. Βεβαίως, σ’αυτό δεν είχε αντίρρηση, ίσα-ίσα το αντίθετο,ούτε η κυβέρνηση ούτε η ΝΔ.
            Ανεξάρτητα από τη σύνθεση της κυβέρνησης που θα συμφωνήσουν, ο εργάτης, ο υπάλληλος, ο συνταξιούχος, ο αγρότης, ο αυτοαπασχολούμενος, ένα πράγμα δεν πρέπει να ξεχνά. Οτι τόσο η σημερινή  όσο και η αυριανή κυβέρνηση θα έχει σαν στόχο να επιβάλλει τους μισθούς πείνας , την κατάργηση συμβάσεων, τη μείωση συντάξεων, τη διάλυση των σχολείων και της Υγείας, την κατάργηση κάθε κεκτημένου που είχαν μέχρι σήμερα. Αυτά προβλέπει η νέα δανειακή σύμβαση,αλλά γι’αυτά κανείς δεν μιλάει.
            Τώρα είναι η ώρα να απαιτήσουμε ΕΚΛΟΓΕΣ εδώ και τώρα. Να τρομάξουμε αυτούς που θέλουν να μας φοβίσουν, με οργανωμένη ταξική πάλη να τους νικήσουμε, ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ. Εμπιστευτείτε το ΚΚΕ.

                                                  Κ.Ο.Β. ΠΑΡΟΥ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε.
                                                  4 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2011   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου