Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Η ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ

Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ

Η παράταξη μας ευχαριστεί και χαιρετίζει όλους εκείνους και εκείνες που έδωσαν ψήφο στο συνδυασμό της Λαϊκής Συσπείρωσης, που άντεξαν και αναμετρήθηκαν με τα διλλήματα, τις προκαταλήψεις, τους προκλητικούς εκβιασμούς, τις υποδείξεις και τα καμουφλαρισμένα ψηφοδέλτια στο Δήμο και τη Περιφέρεια.
 Ξέρουμε ότι όσοι μας ψήφισαν δεν είναι Κ.Κ.Ε.
 Γνωρίζουμε ότι άλλοι διαφωνούν σε λίγα και άλλοι σε περισσότερα με το Κ.Κ.Ε.
 Κατανοούμε ότι αποτελέσαμε το μέσο έκφρασης της αγανάκτησης για την επίθεση που δέχονται τα λαϊκά στρώματα και τον τρόπο της αντίστασης σε αυτή την επίθεση.
 Αντιλαμβανόμαστε ότι αποτελούμε την ελπίδα για τη συσπείρωση του παριανού λαού και την υπεράσπιση των συμφερόντων του.
 Νοιώθουμε ότι το εκλογικό αποτέλεσμα μας γεμίζει με νέες ευθύνες και υποχρεώσεις απέναντι στους συμπατριώτες μας.
Με γνώμονα λοιπόν, τα λαϊκά συμφέροντα για το εισόδημα, την παιδεία, την υγεία, την πρόνοια, τον τουρισμό, το περιβάλλον, τις συγκοινωνίες , τη ποιότητα ζωής, τον αθλητισμό και τον πολιτισμό θα πορευτούμε μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο.
Συνεπείς στις αρχές μας και τις δεσμεύσεις μας απέναντι στο παριανό λαό, δώσαμε την εκλογική μάχη μακριά από «εκπτώσεις» θέσεων και πολιτικές συναλλαγές.
Αυτή τη στάση κρατήσαμε μετά τις εκλογές, αυτή τη στάση θα κρατήσουμε μέχρι την επόμενη Κυριακή και μετά από αυτή. Κλείστε τα αυτιά σας στα ακούσματα για ανάληψη αξιωμάτων στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο από μέρους μας ή αποδοχή άλλων ανταλλαγμάτων από όπου και αν προέρχονται.
Είπαμε προεκλογικά σε όλους τους τόνους και επιμένουμε σήμερα, ότι οι συνδυασμοί Βλαχογιάννη- Πρωτολάτη αποτελούν δύο εκδοχές της κυρίαρχης πολιτικής στη χώρα μας, έτοιμοι να υπηρετήσουν τον «Καλλικράτη» με όλες τους τις δυνάμεις, δηλαδή μια πολιτική που στρέφεται ενάντια στα συμφέροντα της μεγάλης πλειοψηφίας των παριανών.
Ο παριανός λαός ψήφισε τη προηγούμενη Κυριακή και είπε την άποψη του. Επειδή ένα άδικο, αντιδημοκρατικό, καλπονοθευτικό εκλογικό σύστημα θέλει να βάζει εκβιαστικά διλλήματα, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει οι πολίτες να εκβιάζονται.
Εξάλλου εμείς όποτε χρειάστηκε να απαντήσουμε σε σχετικές ερωτήσεις είπαμε ότι ψηφίζουμε Λαϊκή Συσπείρωση και τις δύο Κυριακές.
Σαν θέση ευθύνης, λοιπόν, προτείνουμε στο δεύτερο γύρο λευκό ή άκυρο ρίχνοντας στη κάλπη το ψηφοδέλτιο με το γαρύφαλλο, το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης.
Πάρος 10/11/2010

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου