Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

ΠΡΩΤΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ

Αντιμετωπίσαμε αυτές τις εκλογές με αισιοδοξία, παρόλο που πραγματοποιήθηκαν σε κλίμα πόλωσης το οποίο οξύνθηκε ιδιαίτερα τα τελευταία 24ωρα.
Το αποτέλεσμα το οποίο εξασφαλίζει την εκπροσώπηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, κρίνεται θετικό για τη παράταξη μας και αποτελεί επιβεβαίωση αυτής της εκτίμησης .
Το μήνυμα που έστειλε ένα μέρος του παριανού λαού από την κάλπη σε Δήμο και περιφέρεια είναι:
 Αγανάκτηση από την αντιλαϊκή πολιτική που εφαρμόζεται εδώ και ένα χρόνο .
 Αντίσταση στα αποτελέσματα αυτής της βάρβαρης επίθεσης που δέχονται τα λαϊκά στρώματα.
 Αντεπίθεση ενάντια σε εκείνες τις δυνάμεις και τους συμμάχους τους που παράγουν ή στηρίζουν αυτή την πολιτική, κάνοντας την αρχή με το σημερινό εκλογικό αποτέλεσμα. Σήμερα διαμορφώνονται οι προϋποθέσεις και στην Πάρο ,να βάλουμε μπροστά τη συσπείρωση όλων εκείνων που πλήττονται από τη βάρβαρη και ανελέητη επίθεση της πολιτικής της κυβέρνησης, των ευρωπαίων εταίρων και των αφεντικών τους.

Πολλές παριανές και πολλοί παριανοί τόλμησαν.
Ξεπέρασαν εμπόδια, δυσκολίες, προκαταλήψεις, εκβιασμούς και υποδείξεις και στήριξαν την Λαϊκή Συσπείρωση .
Η κυβερνητική τρομοκρατία με τις πρόωρες εκλογές, τη φημολογούμενη χρεοκοπία και ειδικά στο νησί μας, με την υπουργική παρέμβαση υπέρ του «εκλεκτού», έπεσαν στο κενό. Παράλληλα «δόθηκε» η δυνατότητα της υπόδειξης και εκ μέρους του βουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Η αποχή και το λευκό καταγράφουν αξιοσημείωτα ποσοστά. Είναι προφανές ότι αποτελούν πράξη αντίδρασης αλλά είναι και σίγουρο ότι δεν αποτελούν πράξη αντίστασης και ρήξης.
Ευχαριστούμε αυτούς που μας ψήφισαν και όσους δεν μας ψήφισαν, αλλά η εκτίμησή τους σε μας είναι δεδομένη. Οι ευθύνες που αναλαμβάνουμε απέναντι τους είναι πολλές και μεγάλες. Να είναι σίγουροι όμως ότι η δύναμη της Λαϊκής Συσπείρωσης στο δημοτικό συμβούλιο και έξω από αυτό θα είναι δύναμη του παριανού λαού.
Τα συμφέροντα της μεγάλης πλειοψηφίας των παριανών είναι αυτά που θα μας εμπνέουν και θα μας δίνουν το κουράγιο να αντιπαλεύουμε κάθε πολιτική που τα αντιστρατεύεται.


Πάρος 7-11-10

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου